Hyppää sisältöön

AURINKOVOIMAA –TUOTTEEN TOIMITUSEHDOT

AURINKOVOIMAA –TUOTE JA HINNAT

AURINKOVOIMAA -tuote on tarkoitettu Keravan Energia –yhtiöiden (Keravan Energia Oy ja Sipoon Energia Oy) sähkön myynti- ja -siirtoasiakkaille. Asiakkaalle hyvitetään suoritettua kuukausimaksua vastaan aurinkovoimalaitoksen asiakkaalle merkityn paneelin tuottaman sähkön arvo hinnoiteltuna pohjoismaisen sähköpörssin Suomen hinta-alueen tuntihinnalla. Toteutuneet tuntihinnat löytyvät Nord Pool Spotin internetsivuilta http://www.nordpoolspot.com/Market-data1/Elspot/Area-Prices/FI/Hourly/?view=table.

Yhden paneelin nimellisteho on 320 W. Paneelin tuottama teho vaihtelee sääolosuhteiden mukaisesti ja yhden paneelin arvioitu vuosituotanto on noin 304 kWh. Arvioitu vuosituotanto ei ole sitova ja se perustuu paneelin valmistajan ilmoitukseen.

Asiakas maksaa AURINKOVOIMAA -tuotteesta kuukausimaksua 4,20€ / kk sisältäen arvonlisäveron 24 % (3,19 € / kk alv 0 %).

Aurinkopaneelit ja kaikki aurinkovoimalaitokseen liittyvät koneet, laitteet ja järjestelmät jäävät Keravan Energia –yhtiöiden yksinomaiseen omistukseen.  Yhtiöllä on oikeus muuttaa AURINKOVOIMAA –tuotteesta perittävää kuukausimaksua, mikäli tuotantolaitoksen kustannusrakenne muuttuu arvioidusta. Tällöin mahdolliset hintojen muutokset tiedotetaan asiakkaille hyvissä ajoin ja asiakkaalla on oikeus irtisanoa sopimus normaalin irtosanomisajan puitteissa.

TUOTTEEN TILAUS, TILAUSVAHVISTUS JA LASKUTUS

Asiakas tekee AURINKOVOIMAA –tuotteen tilauksen sähköisesti pääsääntöisesti internet –sivuston (www.keravanaurinkovoimala.fi) varauskartaston kautta. Yksi kuluttaja-asiakas voi vuokrata enintään 10 aurinkopaneelia.

AURINKOVOIMAA –tuotteen tilaus vahvistetaan tilausvahvistuksella, jonka myyjä lähettää asiakkaalle perustuen internetin paneelin varauskartaston kautta tehtyyn paneelin varaukseen ja AURINKOVOIMAA –tuotteen tilaukseen.

AURINKOVOIMAA –tuotteen laskutus ja tuotannon hyvitys alkaa heti tilausvahvistusta seuraavan kuukauden alusta. Laskutus tapahtuu asiakkaan muun laskutuksen yhteydessä.

TOIMITUSEHDOT

AURINKOVOIMAA –tuotteelle noudatetaan Keravan Energia -yhtiöiden sähkönmyynti- ja sähköntoimitusehtoja sekä verkkopalveluehtoja soveltuvin osin.

SOPIMUKSEN VOIMASSAOLOAIKA JA IRTISANOMINEN

Sopimus on voimassa toistaiseksi ja on irtisanottavissa koska tahansa. Paneelivuokra on voimassa irtisanomispäivästä katsottuna kuluvan kuukauden loppuun.

Mikäli sähkön myynti- tai siirtosopimus Keravan Energia –yhtiöiden kanssa päättyy, päätetään myös tämä sopimus saman päättymisaikataulun mukaisesti.

KULUTTAJASUOJALAIN MUKAINEN PERUMISOIKEUS

Kuluttajasuojalain mukaan asiakkaalla on oikeus perua tekemänsä sopimus 14 päivän kuluessa. Perumisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua sopimuksen tekemisestä. Perumisoikeuden käyttämiseksi asiakkaan on ilmoitettava [nimi, käyttöpaikan osoite, käyttöpaikan numero ja, mikäli saatavilla, puhelinnumero ja sähköpostiosoite] päätöksestään perua sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla).

 

Sulje
Search